Samenwerking AIKO en HADEC voor gezamenlijke groei in Nederlandse markt

5 juni 2023

Samenwerking AIKO en HADEC voor gezamenlijke groei in Nederlandse markt

Fraai nieuws; AIKO's N-Type ABC single-glass black 450 Wp modules zijn aangekomen in Rotterdam, de eerste levering als resultaat van HADEC’s partnership met absolute premium merk AIKO. De handtekeningen zijn deze week gezet op de SNEC PV POWER EXPO 2023 in Shanghai, China.

AIKO is tot dusver vooral bekend als een van de grootste leveranciers van PV cellen wereldwijd, maar maakt ook al een aantal jaar zelf zonnepanelen. En niet zomaar panelen, AIKO produceert N-Type ABC panelen die de hoogste opbrengsten in de markt bieden.

ABC (All Back Contact) is een eigen, gepatenteerde technologie van AIKO die maakt dat de gehele voorzijde van de module - met de beste PV cellen in de markt - gebruikt wordt voor opwek, wat dus per vierkante meter paneel nog meer rendement oplevert.

De ondertekening op de SNEC was het officiële begin van de samenwerking tussen HADEC en AIKO om gezamenlijke groei te bewerkstelligen op de Nederlandse markt.

Geen verassing dus dat HADEC buitengewoon trots is dat het AIKO’s zonnepanelen voor haar klanten beschikbaar kan maken op de Nederlandse markt. Remon Hansté, algemeen directeur van HADEC, en Tiger Lu, Director of Board van de AIKO Group, spraken op de feestelijke ceremonie beiden hun buitengewoon grote vertrouwen uit in deze lange termijn relatie.

Dit artikel is 5 juni 2023 geplaatst door: HADEC Duurzame Energie