Save the date: op 8 februari organiseren zes grote spelers in de Nederlandse PV markt gezamenlijk een workshop in Utrecht.

17 januari 2023

Save the date: op 8 februari organiseren zes grote spelers in de Nederlandse PV markt gezamenlijk een workshop in Utrecht.

Moduleleverancier Sunova Solar, omvormer en batterij producent Fox Ess, solar carport producent S-Flex, engineering specialist Engineering4solar, digital performance tracking provider Sunified en solar verzekeraar Solarif nodigen u uit voor hun solar workshop op 8 februari 2023 in Grand Hotel Karel V in Utrecht. Ze worden vergezeld door speciale gast Wijnand van Hoof, Algemeen Directeur Holland Solar

Gericht op alle professionals in de zonne-industrie, van installateur tot investeerder, distributeur tot ontwikkelaar en EPC's, zullen de workshop-partners de nieuwste ontwikkelingen in hun respectieve werkveld presenteren en daaromheen netwerkmogelijkheden bieden voor verdere diepgaande discussies.

Het evebement vindt plaats in het Grand Hotel Karel V in Utrecht en is gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland. Zorg ervoor dat u uw gratis deelnemersticket snel reserveert, want de plaatsen zijn beperkt door u te registreren op https://europeansolar.theworldofsolar.com/inschrijven/

Dit interessante programma staat u te wachten:

13:00 - 13:20 Inloop

13:20 Opening

13:30 - 14:45

                •              Solarif – Harry Wolkenfeld:
‘Verzekeren kansen bij Solar as a service’

                •              Fox ESS – Ger Huveneers:
‘100-125 kWp omvormers introductie voor de Nederlandse markt’

                •              Engineering4Solar – Willie van Aalst:
‘Kansen voor betaalbare Engineering vanuit India naar Europa/Nederland’

14.45 - 15.15 Pauze

15.15 - 16.30

                •              Sunova Solar – Andrea Bodenhagen:
‘Voorbereiding voor anti-forced labour wetgeving Europese Commissie’

                •              S-Flex – Jan van der Kamp:
‘Kant en klare solar carports’

                •              Sunified – Leon Gerard van den Berg:
‘We make Solar Modules smart’

16.30 - 17.15 Netwerkborrel met hapjes

17:15 - 17.30 Speciale gast: Wijnand van Hooff, Algemeen Directeur Holland Solar

17.30 - 18.30 Netwerkborrel met hapjes

18.30 Afsluiting

In de eerste reeks workshops zal Foxx Ess de deelnemers meenemen in de nieuwste omvormer- en batterijopslagsystemen, terwijl Engineering4Solar belangrijke parameters zal uitleggen waarmee rekening moet worden gehouden bij het plannen van een PV installatie en hoe hun intekenpakketten, opbrengstberekeningen en bill of material-bepaling de systeemimplementatie tot een fluitje van een cent zullen maken. Ook in deze sessie laat S-Flex zien hoe carports met zonnemodule kunnen helpen om van open ruimte energieopwekkingscentrales te maken die elektrische auto's en fietsen kunnen opladen en zo de energietransitie van de Nederlandse economie mogelijk maken.

In de tweede reeks workshops na de pauze zal Sunova Solar hun nieuwe n-type TOPCon-module presenteren en inzicht geven in hun ESG-strategie. Solarif zal een overzicht geven van de nieuwste trends en mogelijkheden in module- en systeemverzekering, terwijl Sunified zal demonstreren hoe ze de systeemprestaties kunnen optimaliseren door de prestatie van zonnemodules te volgen via een combinatie van microchips en blockchain-technologie.

Speciale gast Wijnan van Hooff, president van Holland Solar, sluit de dag af met de visie van de branchevereniging waarom zonne-energie de belangrijkste energiebron van Nederland wordt.

Dus ‘Save the Date’ en schrijf u vandaag nog in voor dit ongeëvenaarde evenement op https://europeansolar.theworldofsolar.com/inschrijven/  

Dit artikel is 17 januari 2023 geplaatst door: Sunova