52 boksen voor Giel

26.04.2022 | 't Hoekje Simone Tresoor

52 boksen voor Giel

De jeugd heeft de toekomst. Jammer dus, dat er vooral volwassenen komen netwerken en rondkijken op Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd. Maar gelukkig was daar Giel (8 jaar). Aan de hand van vader Dennis van der Meij (Solar-engineering) en opa heeft de gehele beursvloer hem als een held onthaald.

De dag voor zijn bezoek had vader Dennis via zijn LinkedIn-netwerk gevraagd of de aanwezigen bij het zien van Giel hem een boks wilden geven. Hij wilde van zijn bezoek aan de beurs een dag maken waar de Efteling niet tegen op kan. En dat hoef je onze standhouders maar één keer te vragen.

PV-koning
Giel werd met een VIP-kaart als een ware PV-koning onthaald en uiteraard even geïnterviewd bij de solar365-stand. Er werden speciale verhogingen voor hem gemaakt zodat hij demonstraties goed kon zien, hij kreeg uitleg over automatische uitschakeling van strings bij te hoge temperatuur, hij mocht stroom en spanning van panelen meten en hij mocht zelfs een schoonmaakrobot besturen.

#kennisdelen
Giel en zijn vader zijn in hun vrije tijd veel bezig met techniek, waar vader Dennis dan onder #kennisdelen verslag van doet. Jong geleerd is immers oud gedaan. Toch weet Giel nog niet helemaal zeker wat hij worden wil, al lijkt uitvinder hem wel wat.

Moe maar voldaan, met een tas vol goodies en een zware hand van het uitdelen van 52 boksen toog Giel huiswaarts. Tot volgend jaar Giel!

Giel dennis van der meijkennisdelenSolar Solutions International

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Sungrow EV-Solutions (English)

Logo SUNGROW
1 juni 2023
15:00

SUNGROW

Lees verder

Training: Esdec Basis Installatietraining FlatFix

Logo Esdec
6 juni 2023
13:00 - 16:00
Esdec Innovation Center

Esdec

Lees verder

Webinar: Sungrow Expert Training: Commercial portfolio - optimise your projects (English)

Logo SUNGROW
7 juni 2023
15:00

SUNGROW

Lees verder

Event: Feestelijke opening nieuwe vestiging van groothandel SolarToday in Beernem

Logo SolarToday
8 juni 2023
14:00
Nijverheidstraat 7A, Beernem

SolarToday

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de zonne-energiesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu