Solar Solutions International 2022 in vijf foto's

19.04.2022 Joyce Beuken

Solar Solutions International 2022 in vijf foto

Van 12 tot en met 14 april stond Expo Haarlemmermeer in het teken van de energietransitie. Grote spelers uit de verduurzamingssector kwamen bijeen in Expo Haarlemmermeer om kennis en innovaties voor een voetlicht te doen treden. Maar het was ook zeker gezellig! Bekijk een hier een aantal beelden van de beurs.

De duurzame energiesector is jong en dynamisch waardoor geen dag hetzelfde is. De dagen vliegen voorbij, zo weten ze ook bij WeCallForYou!

De gevulde koeken van Centrale BTW Teruggave vielen goed in de smaak bij de exposanten. Het was een idee van Kitty Wong. “We wilden iets leuks doen voor exposanten, als een soort guerilla marketing. In de koeken zit ook nog een uitnodiging, als de koek op is kunnen ze naar de stand komen voor een borreltje.” Kitty heeft niet zelf in de keuken hoeven staan. De koeken komen van Vermeer uit Lisse, waar het bedrijf vaker presentjes voor klanten en partners haalt.

We waren dit jaar gezegend met het weer! Drie dagen lang zon, wat er voor zorgde dat er ook veel op de bankjes buiten de Expo gerecreëerd werd.

Taart bij Ara Boringen! Is er iets te vieren? “Nee hoor, niet perse. We willen onze bezoekers en klanten gewoon iets lekkers aan kunnen bieden”, vertelt Arend Bayzid. 

Smile! Bij de ingang had Sunbeam een Tuktuk laten plaatsen waar bezoekers van de beurs zich kunnen laten vereeuwigen. “De beurs is natuurlijk een vrij zakelijk evenement, zo’n fotomomentje bij binnenkomst is natuurlijk een leuke ijsbreker”, vertelde Erik Holtrust. Bij de Tuktuk stond een hostess die de fotomodellen, maar ook degenen die niet op de foto wilden, een uitnodiging geeft om de stand van Sunbeam te bezoeken. En dat wierp zeker zijn vruchten af, merkten de medewerkers van Sunbeam.