Solar Solutions International is weer van start gegaan

14.03.2023 | Nieuws Simone Tresoor

Solar Solutions International is weer van start gegaan

Met 200 exposanten, meer dan 500 innovaties, 100 seminars en 3 congressen over de nieuwste ontwikkelingen rondom solar, energieopslag en slimme producten is vandaag is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa van start gegaan: Solar Solutions International.

De volledige solar-sector is vandaag, morgen of overmorgen te vinden op Expo Greater Amsterdam om hun vakbroeders te ontmoeten en zich te laten informeren over de nieuwste trends op het gebied van zonnepanelen, montage, omvormers, bekabeling, energieopslag, elektrische auto’s en alles wat je maar bedenken kunt rondom PV.

Seminars
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en het nieuws in de razendsnel veranderende solar-industrie is van levensbelang. Gerenommeerde experts delen hun kennis met bezoekers tijdens Solar Solutions International. Naar welk seminar ga jij?

Wil je meer de diepte in? Bezoek dan één van onze congressen in het auditorium. Solar Solutions International gaat de diepte in met drie spraakmakende congressen.

Congressen
Dinsdag 14 maart: Congres Grootschalige Zonprojecten: Van 10:00 tot 13:00. Succesvol een grootschalig zonproject opzetten én beheren? Daar spelen een veelvoud van factoren een rol bij. Denk hierbij niet alleen aan financiële en technische factoren, maar ook aan de wat minder voor de hand liggende, als goodwill vanuit de omgeving. Tijdens het congres Grootschalige Zonprojecten worden alle belangrijke elementen in kaart gebracht en behandeld.

Woensdag 15 maart: EUPD Research Solar & Storage Market Outlook Conference - The Netherlands: Van 14:30 uur tot 17:00 verzorgt internationaal onderzoeksbureau EUPD Research een congres over de Nederlandse solarmarkt. Dit congres zal geheel Engelstalig zijn.

Donderdag 16 maart: Congres Vastgoed Voordelig Verduurzamen: Van 10:00 tot 13:00. Als het niet de eis voor minimaal Energielabel C is die boven het hoofd van menig kantorenpand hangt is, dan zijn het wel de torenhoge energierekeningen van tegenwoordig. Het enige antwoord hierop is verduurzamen, en laat er nou net een congres zijn dat hierover gaat.

Als exclusief B2B-evenement biedt Solar Solutions International exposanten en bezoekers een onmisbare kans om te netwerken op hoog niveau. Gelijktijdig vindt ook Duurzaam Verwarmd plaats, de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux. Zo ben je in één dag helemaal bij.

Solar Solutions Internationalexpo greater amsterdam

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Esdec calculator training

Logo Esdec
22 maart 2023
11:00 - 12:00
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: SMA ShadeFix - Optimalisatie naar een hoger niveau

Logo SMA
22 maart 2023
09:30
Online

SMA

Lees verder

Webinar: Introductie SolarEdge Home Batterij 48V, Home Hub omvormer 3F en Home Backup Interface

Logo SolarEdge Technologies (Holland) B.V.
23 maart 2023
11:00-12:00
Online

SolarEdge Technologies (Holland) B.V.

Lees verder

Webinar: De kracht van overdimensioneren

Logo SMA
24 maart 2023
09:30
Online

SMA

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de zonne-energiesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu