Activeringscode batterij permanent verlaagd

11 juni 2024

Activeringscode batterij permanent verlaagd

KOSTAL reduceert het aantal PLENTICOINs voor de activeringscode van de batterij voor de hybride omvormer PLENTICORE plus (G1/G2).

PLENTICORE plus met batterij: voordeliger dan ooit

Twee keer goed nieuws voor de omvormer KOSTAL PLENTICORE plus van de tweede generatie: De succesvolle hybride omvormer blijft onderdeel van het assortiment. Bovendien wordt het aantal PLENTICOINs voor de activeringscode van de batterij voor de omvormer PLENTICORE plus (G1/G2) gereduceerd van 3 naar 1 PLENTICOIN.

Slim gecombineerd: Als onderdeel van de actie “Sterke Start” wordt voor installateurs voor elke activering van een batterij een PLENTICOIN teruggestort op het bedrijfsaccount. Deze actie geldt tot 30 september 2024.

Eenvoudig, eerlijk en transparant: de KOSTAL PLENTICOIN

De PLENTICOIN is een KOSTAL-tegoedbon voor eenmalig gebruik voor functie-uitbreidingen. Trouw aan het KOSTAL-motto “Alleen betalen voor wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt”, kan de PLENTICOIN onder andere worden ingewisseld voor de activeringscode van de batterij voor de PLENTICORE plus.

Dankzij de activeringscode voor de batterij verandert de PLENTICORE plus in een hybride omvormer. Hierdoor kunnen geschikte batterijen worden aangesloten om zelf opgewekte zonne-energie op te slaan. Dit is wat de KOSTAL-omvormer - made in Germany - zo populair maakt.

Daarnaast is de PLENTICORE plus G2 ook voorzien van vier digitale uitgangen voor een uiterst flexibele uitbreiding van het PV-systeem. Wifi, twee LAN-interfaces en het centrale apparaatdisplay maken de functies van de KOSTAL-omvormer compleet. Dankzij de functie AutoUpdate beschikt de PLENTICORE plus G2 altijd over de nieuwste technologie - automatisch en gratis.

 

 

Dit artikel is 11 juni 2024 geplaatst door: KOSTAL Solar Electric GmbH