Autarco lanceert volledig vernieuwde monitoring-app voor haar alles-in-één zonne-energiesysteem

26 oktober 2023

Autarco lanceert volledig vernieuwde monitoring-app voor haar alles-in-één zonne-energiesysteem

Ontdek de vernieuwde en verbeterde MyAutarco-app

Autarco, leverancier van zonnepanelen, montagesystemen, omvormers, monitoring-sticks en design- en ordersoftware onder één merk, heeft haar energiemonitoring-app volledig vernieuwd. De app, MyAutarco genaamd, geeft direct inzicht in de prestaties van je Autarco zonne-energiesysteem en bij gebruik van een smart-meter geeft het ook inzicht in je gebruik, teruglevering aan het elektriciteitsnet en je energieopslag wanneer je systeem beschikt over een thuisbatterij. 

Behalve dat de MyAutarco-app esthetisch een volledige make-over heeft gekregen, hebben we ook de interactiviteit, gebruiksvriendelijkheid en inzichtelijkheid verbeterd, waardoor zowel onze klanten, maar ook onze dealers en installateurs, sneller en eenvoudiger via de app de prestaties van de geïnstalleerde zonne-energiesystemen kunnen uitlezen. Naast inzicht in de energieopbrengst van de zonnepanelen, heeft de gebruiker nu ook de mogelijkheid om in verschillende grafieken en diagrammen af te lezen wat het systeem per direct oplevert, of kan je vergelijkingen per uur, per week en per jaar bekijken. Daarnaast geeft het visueel een duidelijk beeld in het verbruik van de zelf opgewekte energie en biedt MyAutarco ook inzicht in de teruglevering aan het grid, en de opslag (en het gebruik) van je energie bij een thuisbatterij”, aldus Marc Kerkmeester, Brand & Marketing Director bij Autarco.

Een unieke feature van MyAutarco is dat, ook al heb je zelf nog geen Autarco zonne-energiesysteem thuis of op het dak van je bedrijfspand geïnstalleerd, je alsnog de app kunt downloaden en daarmee kan inloggen op een demo-account, zodat je aan de hand van live data - voorzien van ons eigen demosysteem - alsnog kunt ontdekken wat de MyAutarco-app je te bieden heeft.

De nieuwe MyAutarco-app is vanaf 26 oktober beschikbaar voor download in de Apple App Store en de Google Play Store. Kijk voor meer informatie over de monitoring-app en de alles-in-één zonne-energieoplossingen van Autarco op www.autarco.com


Over Autarco

Autarco is 's werelds enige en toonaangevende leverancier van complete zonne-energiesystemen.

Autarco biedt een alles-in-één totaaloplossing met eigen gratis design-en ordersoftware, zonnepanelen, montagesystemen, omvormers en monitoringproducten, met daarbij de beste kwaliteitscontroles en hoge serviceniveaus. Autarco heeft daarmee een compleet nieuwe benadering van de hele zonne-energieketen: een geheel systeem, van fabriek tot dak. Dat is de reden waarom Autarco alleen rechtstreeks met erkende dealers en installateurs werkt. Onze installateurs gebruiken intelligente, door onszelf ontwikkelde, software die het makkelijk maakt om zonnesystemen op daken te ontwerpen en direct als geheel systeem te offreren en te bestellen. Ronduit uniek is dat diezelfde software ook helpt bij service, beheer en onderhoud. Daarnaast levert Autarco alle benodigde producten per installatieproject op maat aan, op het adres en tijdstip van installatie, waardoor de installateur geen voorraad hoeft aan te houden en zich kan focussen op hetgeen hij goed in is: een veilig, betrouwbaar en efficiënt werkend systeem installeren. Het is onze manier om klanten te helpen alles uit hun zonne-energiesysteem te halen. Gegarandeerd, want naast het meest efficiënte zonne-energiesysteem opgebouwd uit componenten afkomstig van één merk, biedt Autarco een opbrengstgarantie voor elk geïnstalleerd systeem. Een cashback kWh-garantie verzekerd in samenwerking met de gerenommeerde verzekeringsmaatschappij Lloyds of London. Geen enkel ander merk in de zonne-energiemarkt doet dit. 

Autarco. Reach full potential.

www.autarco.com

Dit artikel is 26 oktober 2023 geplaatst door: Autarco