Bespaar met de actiepakketten van IBC SOLAR

15 september 2023

Bespaar met de actiepakketten van IBC SOLAR

De speciale actiepakketten van IBC SOLAR bereiden u voor op de toekomst

Als een van de grootste spelers op gebied van solar denkt IBC SOLAR graag vooruit; de vraag naar thuisbatterijen, laadpalen en slimme energiesystemen wordt elke dag groter. De toekomst van zonne-energie is om de hoek en wij willen ervoor zorgen u er klaar voor bent! Met de naderende afbouwing van de salderingsregeling en terugleververgoederingen is het steeds belangrijker om na te denken over hoe uw klant maximaal kan profiteren van zijn PV-installatie. Onze actiepakketten met de driefasige hybrideomvormers van SMA in combinatie premium black zonnepanelen van LONGi Solar zijn dé perfecte oplossing op deze veranderingen.

 

Waarom onze actiepakketten?

  1. Optimaliseer het eigen energiebruik: De driefasige hybrideomvormers van SMA is ontworpen om niet alleen de opgewekte energie van zonnepanelen om te zetten in elektriciteit voor eigen verbruik, maar ook om overtollige energie op te slaan. Hierdoor kan eigen energie worden geoptimaliseerd waardoor uw klant minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet.
  2. Bespaar op energiekosten: Door meer gebruik te maken van zijn eigen energie zal uw klant aanzienlijk meer geld besparen op de energierekening. Zo is hij of zij minder afhankelijk van hun energieleverancier waardoor uw klant geniet van lagere maandelijkse kosten. 
  3. Milievriendelijk: Groene, hernieuwbare stroom is natuurlijk goed voor het milieu.
  4. Blijf voorbereid op de toekomst: Met de afbouwing van de salderingsregeling in zicht is het belangrijker dan ooit om zelfstandige energieproductie te optimaliseren. Onze actiepakketten gaan nog een stapje verder waardoor er altijd de mogelijkheid is om een thuisbatterij en/of laadpaal aan te sluiten. Dit is eenvoudig te faciliteren in het heden, zowel als in de toekomst.
  5. Verminder uw inkoopkosten: Met onze riante kortingen zijn de actiepakketten zeer aantrekkelijk voor u. Bespaar veel geld op inkoop en profiteer van hogere marges en een unieke positie in de markt.

 

De toekomst van energie ligt in uw handen. Bereid u alvast voor op de afbouwing van de salderingsregeling door dit lucratieve pakket aan te bieden aan uw klanten. Door het aanbieden van deze optie onderscheidt u zich van uw concurrenten, creëert u extra marge en u heeft de optie om de installatie (in de toekomst) eenvoudig uit te breiden. Neem vandaag nog contact op met IBC SOLAR via 088 101-9000 voor gratis advies over hoe kunt profiteren van deze mooie mogelijkheid! 

 

Maak gebruik van een van onze eenvoudige pakketten, de actie loopt t/m 31 oktober, 2023 of zolang de voorraad strekt: 

  • SMA STP 5.0 SE + 18x LONGi LR5-54HPB-410M Black 
  • SMA STP 6.0 SE + 22x LONGi LR5-54HPB-410M Black 
  • SMA STP 8.0 SE + 28x LONGi LR5-54HPB-410M Black 
  • SMA STP 10.0 SE + 36x LONGi LR5-54HPB-410M Black 

 

Stuur een bericht naar sales@ibc-solar.nl voor de speciale actieprijzen of bel naar 088-101 9000!

Dit artikel is 15 september 2023 geplaatst door: IBC SOLAR B.V.